+358 19 331848 Ota yhteyttä     Katso sijainti     Avoinna: ma-to klo: 7.00-17.00, pe klo 7.00-16.00
Seuraa meitä

Finikor Äänieristyksellä ajomelu kuriin


Finikor Äänieristys vaimentaa autosi häiritseviä rengas- ja ajomeluhaittoja.
Käsittely tehostaa ruostesuojauksen parantamaa äänieristystä.
 

Autojen valmistustekniikan muutoksista, käytettävien materiaalien muutoksista ja Suomen karheista teistä johtuen, autojen ajoäänet ovat muodostuneet suurimmaksi melun aiheuttajaksi. Melun tiedetään aiheuttavan monelle terveysriskin ja aiheuttavan myös ajoväsymystä. Näistä syistä autojen äänieristys on yleistynyt etenkin alemman keskiluokan autoissa.

Yleisin ongelma autoissa on nimenomaan takapään rengasäänet, joka kuuluu ohjaamossa häiritsevänä metelinä.

Finikor Äänieristyksessä korkealaatuinen äänieristeaine ruiskutetaan auton alustan valikoituihin kohtiin kuten pyörätiloihin, vararengaskoteloon sekä pyörätuennan ja korin yhtymäkohtiin.

Finikor Äänieristyksen saa kahdessa eri laajuudessa

Suppea: Äänieristeaineen ruiskutus alustan valikoituihin kohtiin sekä pyörätiloihin.

Laaja: Äänieristeaineen ruiskutus alustan valikoituihin kohtiin sekä pyörätiloihin. Lisäksi äänieristemattoa lisätään varapyöränkotelon sisäpuolelle ja takakontin sivuille mahdollisuuksien mukaan. Sisälokasuojat on mahdollista lisätä käsittelyn yhteydessä parantamaan äänieristystä entisestään. Sisälokasuojien saatavuus on mallikohtaista.

Auton äänieristys on paras tehdä uudehkoon autoon, mutta vanhemmatkin voidaan tehdä mikäli ovat ruosteettomia. Käsittely ei vaikuta tehtaan myöntämiin takuisiin.

Käsittelyllä saavutetaan hiljaisempi ja miellyttävämpi auto.

Käsittelytuloksia

Käsittelytuloksia


Toyota Corolla Verso 2002

Äänieristyskäsittelyn desibelimittaustulokset. Mittaus on suoritettu kitkarenkailla, kuivalla asfaltilla. Käytetty mittalaite Tes 1350